Supersøndag 27.11 klokken 11

Velkommen til supersøndag i Stavanger baptistkirke – en samling for hele menighetsfamilien!
Denne søndagen skal vi feire første søndag i advent, pastor Dag Frode Vaagsnes har andakt, det blir sang, vi leter etter julen og selvfølgelig kommer Sauen på besøk!

Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe med grøt og pølser. Vi skal også ha juleverksted for barna, mens de voksne har en samling om veien videre. Hvor vil vi som menighet? Og hvordan ønsker vi å videreføre levende tro-planen vår? Denne samlingen håper vi mange av de voksne i menigheten kan prioritere, både de med og uten barn i huset.Velkommen til supersøndag i Stavanger baptiskirke – en samling for hele menighetsfamilien!